BrievenBusPost

Als je graag een cadeau wilt laten sturen naar iemand, maar niet te veel aan verzendkosten wilt besteden:

 

Hier hebben we bij elkaar gezet wat allemaal met brievenbuspost, in een net (en duurzaam) doosje kan worden verzonden.

Onthoud wel om bij de check-out het adres van de ontvanger aan te geven en je bericht in het commentaar-veld schrijven :-)

 

 

Bestek-Bags - kleine tasjes die aan de riem kunnen, of zo in de tas, mét bestek (mes, vork, lepel en chopsticks).

 

Buideltjes - Met touwtje-sluiting, in twee maten & heel veel kleuren. Het kleine model is zeer geschikt voor bijvoorbeeld kristallen of een enkele dobbelsteen, de iets grotere hebben een lus voor aan de riem, en zijn geniaal voor festival muntjes, een set dice of gewoon voor losse dingen zoals lippenbalsem, sleutels of wat een mens zoal verder met zich meebrengt.

 

EarthBags - Kleine platte, vervilte tasjes met een (vegan) sluit-koord. De tasjes kunnen ook opgerold worden. Er past eventueel een KindCard in ⤵️

 

HappyFlags - Unieke & duurzame vlaggenlijntjes in montere kleuren, gemaakt van wol en hemp.

 

Kind Cards - Kaartjes met een lieve boodschap & een gevilte hanger, die voor de sier of met geur-olie kan werken.

 

Kisses - lichte sjaals, sierlijk en voor net iets meer warmte om de schouders, maar ook goed met de punt naar voren te dragen.

 

SoftCoasters - Prachtige, zachte  (en dus ook geluidloze) onderzetters, setjes van 2. Allemaal uniek.

 

Vingerloze Handschoenen / Polswarmers - Super handig omdat je ze niet uit hoeft te doen als je iets wilt doen of regelen (op je smartphone, betalen ed). Maar ook net even een beetje extra's voor je outfit. Trouwens ook super om mee te gamen als je daar koude handen bij krijgt.

 

WaardeBonnen - Een waardebon is altijd een super cadeau! Onze waardebonnen zijn geldig in de hele webshop, en ze zijn zonder datum: ze blijven geldig.